Avatar
Omegafinance

https://www.omegafinance.si/
Omega Finance is a Professional financial training and coaching organisation from Ljubljana Slovenia
2
Welcome to Omega’s Finance Blog - Your source for a better financial knowledge.
1
Izboljšajte svojo učinkovitost na delovnem mestu. Prijavite se na poslovne seminarje in obogatite svoje finančno znanje.
1
Poslovni seminarji za Vas. Poglejte si finančne seminarje in se prijavite na naslednji javni seminar. Lahko pa Vam pripravimo tudi interni seminar po vaši meri.
1
Upravljanje finančnih tveganj – pridružite se nam na seminarju in seznanili se boste z novimi načini in instrumenti za upravljanje finančnih tveganj
1
Na seminarju Finančna tveganja bodo predstavljeni primeri dobrega in tudi slabega upravljanja finančnih tveganj ter običajne in najpogosteje uporabljene metode ščitenja posameznih tveganj.
1
Upravljanje finančnih tveganj v bankah je regulirano z bančnimi predpisi. Pridružite se nam na seminarju in izvedeli boste več o procesu in načinih zavarovanja pred finančnimi tveganji.
1
Želite saznati više o finansijskim rizicima? Pridružite nam se na seminaru u Beogradu. Predstavljeni će biti i instrumenti i metode koji se koriste za upravljanje tim rizicima. Više na https://goo.gl/BmQjPQ
1
Upravljanje rizicima u bankama postaje sve važnije. Ako želite saznati novosti iz te oblasti finansija, pridružite nam se na seminaru koji će se održati 8.–9. marta 2018. u Beogradu.